1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Севлюш – Тячів: гра в одні ворота / ФОТО

261
Спорт Новини Виноградова

У черговому турі обласної першості з футболу сьогодні виноградівський «Севлюш» напрочуд легко розібрався з головною тячівською командою.

Гра проходила на місцевому стадіоні «Юність». Уболівальники, які вщерть заповнили трибуни спортивної арени, спершу були приємно вражені, а відтак навіть дещо розчаровані. Їхні улюбленці повністю переважали суперника, і вже на двадцятій хвилині матчу вели з рахунком 3 : 0.

Двічі підряд спрацювала зв’язка Чонка-Ребрик, коли Юрій філігранним пасом виводить на ударну позицію Томаша і той успішно завершує комбінацію. Третій гол записав на свій рахунок інший Юрій - Мешко. Приємно бачити, як цей скромної статури юнак самовіддано, а головне, креативно працює у кожному матчі. Із такими двома Юріями-плеймейкерами команда Івана Білака має значну перевагу в середині поля. А саме звідти, як відомо, зароджуються гольові атаки.

А що ж гості з Тячева? Вони більше руйнували, а нечисленні їхні атаки розбивалися об захисні редути «Севлюша». Одним словом, програвали господарям за всіма параметрами. Залишалося сподіватися хіба на стандарти. Єдиний такий момент марамороські футболісти використали, забивши гол зі штрафного під саму перекладину. Воротар у цьому випадку був безсилим.

Втім, утіха для гостей не така й велика. Адже до фінального свистка вони ще двічі вимушено розпочинали гру з центру поля. І в обох випадках через того ж Чонку. Під оплески уболівальників Юрій виконав відмінне футбольне соло, на швидкості обігравши кількох суперників і забивши гарного гола. А під кінець поєдинку свої бомбардирські якості він продемонстрував ще й кульовим ударом у стилі легендарного Пушкаша.

5 : 1 – загальний результат цього матчу. Виноградівці здобувають важливі три очки і посилюють свої позиції за лідерство у чемпіонаті. А певне розчарування уболівальників було хіба що через те, що занадто слабким на цей раз був суперник у «Севлюша».

Читайте також: