1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Гандболістки «Карпат» вдруге переграли тернопільчанок / ФОТО

286
Спорт Закарпаття

Перемогою ужгородських гандболісток завершився другий матч І-го туру Чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги проти тернопільського «Економуніверситету».

Враховуючи розгромну перемогу в першому матчі, ужгородки дозволили собі трохи збавити темп, про що і свідчить рахунок матчу – 20:10. За словами головного тренера «Карпат» Бориса Петровського, у матчі-відповіді він дав можливість молодим гравцям проявити себе. Це певним чином і вплинуло на реалізацію моментів та рахунок на табло.

«Виходити на майданчик у матчі Суперліги дуже хвилююче. Особисто я дуже переживала, щоб не підвести команду. Хотілось показати себе з найкращого боку. Дуже боялась не забити, що і трапилось зі мною на останніх хвилинах матчу»,-поділилась своїми емоціями юна гравець «Карпат» Ніколь Чундак.

Не все виходило сьогодні і в досвідчених гравців «Карпат». Дівчата багато помилялись при передачах, неточно били по воротах. Проте тернопільчанки так і не зуміли використати це на свою користь. Найактивнішими у складі ужгородської команди були Іванна Мигович, яка закинула чотири м’ячі, по три м’ячі закинули Яна Готра, Марина Лєбєдєва та Беата Цубина. Найрезультативнішою в сьогоднішній грі стала гравець «Економуніверситету» Юлія Мадрі, яка закинула п’ять м’ячів.

Читайте також: