1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Іршаві відзначають День фізичної культури і спорту «Малими Олімпійськими іграми» / ФОТО

271
Спорт Новини Іршави

Щорічно, у другу неділю вересня, Україна відзначає День фізичної культури і спорту. З такої нагоди спортивне свято під назвою «Малі Олімпійські ігри» стартувало у одній з шкіл міста Іршави.

Після четвертого уроку, у шеренгу вишикувалися школярі: 1-4, 5-6, 7-8, 9 та 10-11 класів.

Як завжди, під команду "рівняйсь" та "струнко" розпочинали юні спортсмени з вшанування Державного Гімну України та вступного вітального слова. Не обійшлося й без представлення команд, діти разом з класними керівниками презентували попередньо заготовлені емблеми, які здебільшого передавали патріотичні настрої молодого покоління. Сьогодні на спортивній лінійці вони голосно озвучували девізи своїх команд. Далі відповідно до програми розпочалися змагання.

Навантаження у змаганнях були розподілені за віковими категоріями та статі учнів. Слід зазначити, що педагогічний колектив школи на початку змагань зауважив, що не всі учні за станом здоров’я мають змогу прийняти участь, попередивши таким чином нещасні випадки.

Отже, 5-6 класи приймають участь у бігу – 30 м та естафеті; 7-8 класи: біг – 60 м, хлопці – підтягування, підйом до труби – дівчата, міні-футбол – хлопці; 9 класи біг – 60 м, пляжний волейбол; 10-11 класи біг 100 м, футбол- хлопці, стрибки з місця – дівчата, а для малечі 1-4 класів було організовано рухливі ігри.

Підсумки проведення спортивного свята будуть оприлюднені по закінченню змагань.

Читайте також: