1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки 17-го туру чемпіонату Виноградівщини: дві сенсації з восьми можливих

217
Спорт Новини Виноградова

Шостий тур другого кола вважався не надто конкурентним і завершився двома незначними сенсаціями в Перехресті та Підвиноградові. Його аналіз читайте далі.

Головна несподіванка дня сталась у найконкурентнішому поєдинку дорослої ліги в Перехресті, де господарі мали вигравати мінімально. Та «Перехрестя» провело один із кращих домашніх матчів чемпіонату, співмірний із їх феєричною перемогою 12 туру над «Чепою», і до 70-ї хвилини вигравало дуже впевнено. Далі тренерський штаб залізничників, відчувши, що відігратись не вдасться, зняв команду з поля, мотивуючи свої дії неспортивною поведінкою з боку господарів.

Головна сенсація серед юнацьких складів, ідентична перехрестівській, сталась у найконкурентнішому двобої молодіжної ліги в Підвиноградові, де все мало б завершитись унічию. Трохи меншою була ймовірність мінімальної перемоги гостей. Та «Фанчиково» провело один із двох своїх кращих виїзних матчів першості, який поступається тільки їх матчу 9 туру, коли вони дали бій «Локомотиву». Влучні постріли Богдана Хомуляка і Михайла Кутнича забезпечили землякам Василя Раца другу поспіль звитягу в понад 1 гол.

Здивували юнаки «Неветлена», які не приїхали на досить конкурентний двобій у Великі Ком’яти, де місцевий «Колос» мав вигравати мінімально. Не набагато меншою була ймовірність мирової. Більш зрозумілим є невиїзд їх дорослих одноклубників. Основа «Колоса» мала вигравати впевнено у 2 мячі. Трохи більшого ми очікували, у найменш конкурентному поєдинку дня, від основи «Тиси». «Чепа» мала вигравати в 4-7 голів, та провела кращий домашній матч 2 кола і розбила опонентів ущент. Пентою за переможців відзначився Славко Апшай. Ще по разу забили Михайло Якуб, Федір Сантов. Гравці «Тиси» забили двічі – по разу у свої та чужі ворота.

Найпередбачуваніше завершились ще три поєдинки – центральні битви дорослої та юнацької ліг у Підвиноградові та Перехресті відповідно, та найменш конкурентний матч серед юнаків у Чепі. «Ардовець» мав вигравати в 1-2 голи, що й забезпечили м’ячі Івана Сагайдака, Олександра Керечана та Сергія Гандери. Молодь «Локомотива» мала вигравати в 2 голи, що й підтвердив дубль Михайла Товта і м’яч Андрія Дербака. Юнаки «Чепи» мали громити опонентів у 3-4 голи, що й підтвердили дубль Андрія Голінко та м’ячі Владислава Шегди і Річарда Сільваші.

У висновку 17 туру найбільшого прогресу досягли юнаки «Чепи», які піднялись на 2 місця і вдруге увійшли до призової зони, в межах якої провели тільки трохи менше однієї восьмої пройденого чемпіонату. Один крок нагору зробила молодь «Колоса», яка вдруге залишила аутсайдерське тріо, за рамками якого провів майже дві третини пройденої першості. На одну сходинку в зворотньому напрямку перемістились юнаки «Болажа», «Неветлена» і «Ардовця». Команда з Вилока вдруге випала з призовї зони, за межами якої знаходилась тільки трохи менше однієї восьмої пройденого чемпіонату. Парубки з Неветленфолу вп’яте випали з провідного квартету, за рамками якого провели майже дві третини пройденої першості. Підвиноградівці вдруге увійшли до трійки аутсайдерів, в межах якої перебували майже половину пройденого чемпіонату.

Результати 17 туру: «Ардовець» Підвиноградово – «Фанчиково» – 3:1 (юнаки – 0:2), «Колос» Великі Ком’яти – «Неветлен» Неветленфолу – 3:0 (3:0), «Перехрестя» – «Локомотив» Королево – 4:1 (1:3), «Чепа» – «Тиса» – 8:1 (4:1),

Турнірне становище на 11 вересня:

Дорослі: «Ардовець» – 35 (різниця голів – 45:12), «Болаж» – 31 (48:11), «Чепа» – 31 (46:23), «Колос» – 24 (21:18), «Фанчиково» – 19 (30:24), «Неветлен» – 16 (18:23), «Локомотив» – 14 (22:35), «Егреш» – 13 (15:20), «Перехрестя» – 13 (23:43), «Тиса» – 0 (10:71),

Юнаки: «Егреш» – 33 (31:10), «Локомотив» – 14 (22:35), «Чепа» – 25 (33:31), «Болаж» – 24 (44:17), «Неветлен» – 22 (29:15), «Фанчиково» – 22 (25:19), «Колос» – 17 (18:24), «Ардовець» – 16 (18:18), «Перехрестя» – 9 (14:34), «Тиса» – 0 (8:69),

у обох складів «Ардовця», «Фанчикова», «Локомотива» і «Перехрестя» на поєдинок більше, а в обох складів «Чепи» і «Колоса» на два матчі більше за решту колективів,

Євген Свищо для «Голосу Карпат».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber