1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Севлюш» вирвав нічию від «Середнього» на своєму полі

312
Спорт Новини Виноградова

На стадіоні «Юність» у Виноградові пройшов матч чергового туру обласної футбольної першості у вищій лізі. Місцевий «Севлюш» приймав одного з фаворитів чемпіонату – «Середнє».

В останніх іграх виноградівці демонструють доволі якісний, а головне, результативний футбол, що дозволило їм пробитися до трійки лідерів. Середнянці ж там наче постійно прописалися. Маючи у складі гравців U-19 головного закарпатського клубу, вони вже тривалий час без проблем складають конкуренцію найсильнішим командам районів. У цьому й полягала головна інтрига сьогоднішнього поєдинку.

Підтримуваний переповненими уболівальницькими трибунами, «Севлюш» розпочав його дуже активно. Вже у першій двацятихвилинці господарі мали забивати щонайменше п’ять разів, проте голами за цей час відзначилися тільки двічі. Забили Владислав Мудра та Юрій Чонка. Решту моментів було змарновано.

І цим скористався суперник. В одній з нечисленних атак середнянці зуміли відквитати один м’яч і це додало їм упевненості на полі. Надалі вони не тільки уміло руйнували атакувальні комбінації господарів, але й усе частіше загрожували їхнім воротам. А забитий після перерви другий гол «Середнього» змусив ще більше нервувати і помилятися у простих ситуаціях гравців «Севлюша». Як результат після відмінного удару в дев’ятку зі штрафного вони вже втретє змушені розпочинати гру із середини поля. І лише на останніх хвилинах матчу Юрій Чонка рятує свою команду від поразки.

3: 3 – такий результат цього напруженого поєдинку. Уболівальники сприймали його по-різному. Одні казали, що ця нічия , як перемога. Інші дорікали футболістам за змарновані моменти.

Солідарний з уболівальниками в оцінці матчу був і головний тренер «Севлюша» Іван Білак.

-Дійсно, гру треба було робити ще на початку зустрічі,- розповів він Голосу Карпат після завершення поєдинку. - Проте це урок для гравців. З нами грала дуже хороша, технічна команда, яка добре контролює м’яч. Ми не змогли на цей раз перемогти. Але нічого страшного не сталося. Нас чекають ще зустрічі з основними нашими суперниками. І все ще попереду.

Наступної неділі виноградівці також гратимуть удома. На цей раз вони прийматимуть команду Тячева.

Читайте також: