1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Чемпіонат Закарпаття: Юнаки «Оболоні» розгромили «Поляну» / ФОТО

177
Спорт Новини Хуста

На старті другого кола в Хусті відбувся непересічний поєдинок 12 туру між місцевою «Оболонню» та «Поляною». Про його перебіг читайте далі.

Сам двобій пройшов дуже динамічно. Глядачі побачили два різні тайми.

Перший із них відбувся за рівної боротьби. Господарі, які виділялись індивідульними діями окремих виконавців, користувались провалами лівого краю захисту опонентів, куди й спрямовували більшість атак. Гості краще грали в пас та виконували небезпечні простріли і навіси, особливо з лівого флангу. У першому таймі уболівальники мячів так і не побачили.

Другий тайм набагато краще провела «Оболонь», яка приголомшила суперника натиском на ворота зі стартових хвилин. Полянці притискались до своїх воріт і в одному з епізодів на 38 хвилині порушили правила в своєму штрафному майданчику. Центральний захисник господарів Олександр Звірич ударом з точки пробив у правий кут. Воротар вгадав, та не дістав – 1:0. Через 4 хвилини нова результативна атака по центру, яку несильним ударом над воротарем завершив Іван Удут – 2:0. На 53 хвилині Удут, промчавши правим флангом, уже асистував партнеру Тодавчичу. Василь, пострілом у дальній лівий кут, довів рахунок до розгромного – 3:0.

Із 69 хвилини гості догравали в меньшості, тому про гол престижу навіть не мріяли. Незважаючи на фіаско, «Поляна» зберегла 7 місце. Перемога дозволила «Оболоні» піднятись із 3 на 2 сходинку. Слід згадати, що центральна битва титанів юнацького уїк-енду відбулась у Виноградові, де конкурент пивоварів «Севлюш» не залишив сухого місця від міцної «Бужори» – 7:0.

Євген Свищо для Голосу Карпат

Читайте також: