1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Чемпіонат Хустського району: «Чертеж» на одному диханні розібрався з «Сокирницею»

232
Спорт Новини Хуста

У одному з найконкурентніших поєдинків чергового туру чемпіонату Хустського району зіграли претенденти на нагороди – місцевий «Чертеж» та «Сокирниця».Уболівальників у обох команд було майже порівну.

Сам двобій пройшов на зустрічних курсах та за незначної переваги господарів із приміського Чертежа. В першій половині гри господарі переважали як за ударами та небезпечними моментами, так і за влучністю. Уже на 5-й хвилині вони провели результативну атаку по центру зі зміщенням на лівий крпай. На її завершенні Вячеслав Сарай поклав мяч точно в лівий кут – 1:0. Господарі продовжили атакувальні дії, які дали результата через девять хвилин, коли Юрій Глеба подвоїв рахунок – 2:0.

У другому таймі гості трохи вирівняли становище на полі. Епізодами вони навіть переважали своїх опонентів за всіма компонентами. Та на 60-й хвилині вони нарпазились на швидку контратаку, на завершенні якої Сарай продемонстрував чудовий дриблінг і реалізував вихід віч-на-віч на воротаря – 3:0. Через пять хвилин «Сокирниця» забила гол престижу. Іван Глухов ударом зі штрафного поклав мяч під праву стійку, чим дозволив своїй команді уникнути розгрому – 1:3. Незважаючи на фіаско «Сокирниця» зберігає можливості досягти одного з комплектів нагород. «Чертеж» збільшив медальні перспективив у рази.

Євген Свищо для «Голосу Карпат».

Читайте також: