1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Бужора» впала у Виноградові

269
Спорт Новини Виноградова

На старті другого кола обласної футбольної першості головна команда Іршави зазнала нищівної поразки у виїзному матчі з «Севлюшем».

«Бужора» впала у Виноградові

Рахунок 6 : 0 у повній мірі відображав цілковиту перевагу виноградівців над суперником. І він міг бути ще розгромнішим. Це при тому, що перші 15 хвилин поєдинку на полі стадіону «Юність» тривала доволі рівна гра команд. Та картина спортивного протистояння кардинально змінилася після гола, забитого Юрієм Мешком. Підопічні Івана Білака наче відчули кураж і стали дедалі активніше атакувати ворота гостей. І все в них виходило.

"Наша команда явно переважала іршавчан як зіграністю так і фізичною підготовкою,- розповів Голосу Карпат начальник «Севлюша» Павло Остолош.- Це й забезпечило нам потрібний результат".

Слід зауважити, що тричі у цьому матчі голами за господарів відзначився Томаш Ребрик, який у цьогорічному сезоні вперше вийшов на поле у футболці «Севлюша». Досі він виступав за Чепу, а ще раніше встиг пограти у клубах сусідньої Угорщини.

Отож, маючи вже в основному складі екс-гравця «Металіста» Юрія Чонку, виноградівці за літні канікули підсилилися ще одним джокером. А це значить, що у колі фаворитів обласного чемпіонату з’явився ще один серйозний претендент на медалі.

Результати інших матчів туру:

ФК "Тячів" - ФК "Ужгород" 1:3 (0:3)
ФК "Дийдо" - ФК "Берегове" 2:1 (0:6)
ДЮФК Мукачево – ФК "Боржава" 4:1 (4:1)
"Оболонь" (Х) - ФК "Поляна" 3:1 (3:0)
"Севлюш" (В) - ФК "Бужора" (І) 6:0 (7:0)
ФК "Середнє" - ФК "Бийгань" 0:0 (1:1)

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber