1. Головна
  2. >
  3. Спорт

10 кандидатів у майстри спорту взяли участь у шашковому чемпіонаті області / ФОТО

192
Спорт Новини Виноградова

Десятий за рахунком турнір зі швидких і блискавичних шашок до Дня Незалежності пройшов у Виноградові.

За швейцарською системою в індивідуальному заліку змагалися 21 дорослий і 25 юних шашкістів із Тячівського, Ужгородського, Іршавського, Мукачівського, Свалявського та Виноградівського районів.

"Кожен із гравців мав по 10 хвилин на партію у швидких і по 3 хвилини у блискавичних шашках", - розповів Голосу Карпат головний суддя змагань, тренер шахово-шашкового клубу «Севлюш» Василь Тіводор.

Передбачувано серед дорослих у 14-й раз чемпіоном області став Олександр Студеняк із Солотвина. Друге і третє місця відповідно зайняли Микола Кошілко ( Тячівський район) та Володимир Шопа ( Мукачівський район).

Серед жінок першою була чемпіонка України, іршавчанка Ольга Повлях, другою – Галина Михніна (Ужгород) і третьою – Клара Тіводор з Виноградова.

Серед юнаків і дівчат золоті медалі чемпіонату завоювали представники Іршави – Богдан Роман і Наталія Воробканич. А срібло та бронза дісталися Богдану Асєєву, Вікторії Муцик та Анжелі Ціп.

Окрім грамот і медалей, переможці отримали ще й грошові нагороди від президента шахово-шашкового клубу «Севлюш» Євгенія Ярини.

 

Читайте також: