1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Юні футболісти з ДЮФК "Бронька" здобули перемогу на Міжнародному турнiрі у Львові / ФОТО

426
Спорт Новини Іршави

18-20 серпня у місті Лева відбувся Міжнародний футбольний турнiр "Галицьке Лiто - 2015" в якому взяли участь 16 команд з усіх куточкiв Украiни.

Команди було поділено на чотири підгрупи, переможці яких виходили у півфінал.

Груповий етап хлопці з Іршавщини пройшли на одному диханні, здобувши три впевнені перемоги. Спочатку легко розібралися з івано-франківською "Нікою" - 4:1, у другому матчі розгромили другу команду львівської "Галичини - 3:0 і нарешті у вирішальному поєдинку групового етапу здолали другий склад столичного "Подолу" - 1:0.

У півфіналі нашим хлопцям випало знову протистояти господарям турніру - на цей раз основному складу "Галичини". Запекла боротьба завершилася перемогою броньківців 2:1, яка й вивела їх до фіналу престижного турніру.

Не менш драматичним виявився і головний матч змагань у який також вийшла перша команда київського "Подолу". Основний час гри завершився нульовою нічиєю. У серії пенальті перемогу здобули закарпатці з рахунком 4:2, таким чином втерши носа всім учасникам, адже колектив з Броньки був єдиним сільським клубом на турнірі.

Крім того одразу двоє футболістів з іршавської верховини здобули звання кращих у своїх номінаціях: кращим захисником турніру став Віктор Білей, а Михайло Петришинець здобув першість серед нападників, передає IrshavaNews.

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber