1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Вилоцький «Болаж» знову захопив лідерство у футбольному чемпіонаті Виноградівщини

425
Спорт Новини Виноградова

Несподіваними для багатьох любителів футболу стали результати ігор 13-го туру Виноградівського районного чемпіонату, що відбулися цієї неділі.

Вилоцький «Болаж» знову захопив лідерство у футбольному чемпіонаті Виноградівщини

Один із фаворитів змагань, минулорічний чемпіон «Болаж» на виїзді не зміг подолати опір середнячка «Неветленфолу» і розійшовся з ним мировою нічиєю – 1 : 1. А от нещодавній лідер першості ФК «Чепа» зазнав нищівної поразки від «Королева» з рахунком 5 : 2. І лише один забитий м’яч у Перехресті дозволив підвиноградівцям дещо зміцнити своє становище у лідерській трійці.

На розміщенні команд у турнірній таблиці чемпіонату вплинуло також те, що ФК «Вербовець» вибув із змагань ще до закінчення першого кола,- розповів секретар районної федерації футболу Адальберт Сверенко. – Через це команди позбулися очок, які вони здобули в іграх із «Вербовцем».

Таким чином наразі за медалі цьогорічного чемпіонату у районі продовжують боротьбу 10 команд. Лідерство знову захопив вилоцький «Болаж» ( 28 очок). Із такою ж кількістю очок на другій позиції підвиноградівський «Ардовець». І після втрати трьох очок у Королеві лише на третьому місці ФК «Чепа».

Результати 13 туру чемпіонату району з футболу ( 16.08. 15 р.).

1.  ФК «НЕВЕТЛЕНФОЛУ» ФК "БОЛАЖ" (смт.Вилок)  1-1 (молодіжні команди 2-1).

2.  ФК «КОРОЛЕВО»  - ФК «ЧЕПА"  5-2 (молодіжні команди 3-0).

3.  ФК «ЕГРЕШ" (с.Олешник) - ФК «В.КОМ'ЯТИ»  1-0  (молодіжні команди 2-0).

4.  ФК «ПЕРЕХРЕСТЯ» - ФК «АРДОВЕЦЬ" (с.Підвиноградів) 0-1 (молодіжні команди 0-0).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber