1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Чемпіонат Виноградівського району: Побиття фаворита біля підніжжя замку / ФОТО

144
Спорт Новини Виноградова

У 14 турі в Королеві відбувся непересічний поєдинок «Локомотива» проти одного з фаворитів змагань – «Чепи», який мав завершитись мінімальною звитягою гостей. Трохи меншою була ймовірність нічиєї.

Проте господарі провели свою кращу гру в першості та створили головну сенсацію дня. 

Сам поєдинок пройшов за незначної територіальної переваги місцевих, які завдали на 5 ударів більше. Активність у першій половині дозволила «Локомотиву» лідирувати за небезпечними моментами. Гості трохи краще влучали в площину – 33.3 проти 30.8 % у суперника. Кращим відрізком «Чепи» був початок тайму. 

У 2 таймі гості трохи більше володіли мячем, однак їх підвела влучність – 16.7 проти 30.8 % у суперника, та вилучення арбітром двох гравців. Першу червону картку арбітр витяг на 47-й хвилині за підкат з-заду з елементами карате. «Чепа» продовжила штурм і на 66 хвилині навіс із лівого флангу на правий край воротарського майданчика від Сантова ударом головою під поперечину замкнув Товт – 1:3. На 74 хвилині арбітр вдруге вилучив гравця гостей. Через 5 хвилин Віталій Холоші, з передачі Бідзілі, збільшив рахунок – 4:1. За мить Бідзіля, обіграв кількох гравців і воротаря, оформив дубль – 5:1. Постріл на 40 хвилині Товта, під праву стійку з передачі Андрія Данкая, дозволив «Чепі» уникнути другого фіаско в понад три м’ячі – 2:5.   

Євген Свищо для «Голосу Карпат».

 

 

Читайте також: