1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Юнацька першість Виноградівщини: «Локомотив» проїхався по «Чепі» / ФОТО

377
Спорт Новини Виноградова

Одна із двох центральних битв 14 туру юнацької першості Виноградівського району відбулася в Королеві, де місцевий «Локомотив» мав перемагати «Чепу» в 1-2 голи.

Юнацька першість Виноградівщини: «Локомотив» проїхався по «Чепі» / ФОТО

Залізничники приголомшили суперника вже в дебюті першого тайму, коли більше пробивали по воротах і були влучнішими.

У одній з атак по центру Петро Монда ударом з середньої відстані відкрив рахунок – 1:0. Гості спробували перехопити ініціативу, та до прицільних ударів справа доходила зрідка. Натомість «Локомотиву» вдавались швидкі контратаки. Під завісу першої половини гри господарі заробили штрафний удар, який обвідним ударом в кут реалізував Роман Орос.

У другій половині двобою хід поєдинку мало чим відрізнявся від його першої частини. У перерві тренер «Чепи» не зміг як слід налаштувати своїх підопічних на фаворита, тому ворота господарів залишились сухими. Натомість у одному з контравипадів, у середині 2 тайму, чудовий дриблінг продемонстрував Чутора. Михайло, немов на лижні, обійшов кількох супротивників і, влучним пострілом у кут, підсумував другу поспіль перемогу «Локомотива» в понад два голи – 3:0.

У 15 турі на залізничників очікує набагато важче виїзне протистояння у Великих Ком’ятах проти, звідки в цьому році вивезти навіть один бал є дуже почесним. У «Чепи» буде чудова нагода реабілітуватись у рідних стінах, у двобої проти «Фанчикова», яке не надто вдало грає на виїзді.

Євген Свищо для Голосу Карпат

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber