1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Рахівщині відбувся міжнародний дитячий турнір з футболу / ФОТО

11.08.2015 17:06 Спорт

8-9 серпня у селищі Великий Бичків, що на Рахівщині відбувся міжнародний дитячий турнір з футболу на честь заслуженого майстра спорту Івана Яремчука.

8-9 серпня у селищі Великий Бичків, що на Рахівщині відбувся міжнародний дитячий турнір з футболу на честь заслуженого майстра спорту Івана Яремчука.

Цього року участь у турнірі взяли вісім команд, які представляли на змаганнях дитячо-юнацькі спортивні школи міст України і Румунії: дитяча футбольна школа Мирона Маркевича з міста Вінники Львівської області, команда юнаків з Києва, Дніпропетровська, Коломиї, Ізмаїлу, з Ужгорода, команда селища Великий Бичків Рахівського району та міста Сигет з Румунії.

"Усі команди, не дивлячись на свій юний вік, а це футболісти 2004-2005 років народження - продемонстрували чудову гру", - повідомляє Рахів.

У підсумковому результаті цьогорічним переможцем турніру, за серією пенальті стали юні вихованці з міста Сигет (Румунія), друге місце виборола команда з Ужгорода, третє – Коломиї.

Переможці та призери цього турніру були нагороджені кубками, медалями та футбольною атрибутикою, які їм особисто вручив заслужений майстр спорту Іван Яремчук.

Читайте на ГК:Патрульний збив велосипедиста: подробиці смертельної ДТП на Закарпатті (ФОТО)
Читайте на ГК:Мертвого чоловіка діставали рятувальники: трагедія трапилася в одному з регіонів Закарпаття
Читайте на ГК:На Закарпатті затримали злочинця-рецидивіста: відомо, що накоїв
 
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська