1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Чемпіонат Виноградівського району: Євтушенко забезпечив «Колосу» перехресний розгром / ФОТО

198
Спорт Новини Виноградова

У Великих Ком’ятах очікували на старт другого кола.У попередньому 12 турі «Колос» трохи розчарував своїх фанів у Підвиноградові, чого не скажеш про «Перехрестя» яке сенсаційно декласувало «Чепу».

Поєдинок 13 туру «Колос» – «Перехрестя», як і очікувалось, пройшов на зустрічних курсах. Господарі домінували, як у володінні м’ячем, так і за небезпечними моментами. У першому таймі «Колос» завдав утричі більше ударів. При цьому клуби продемонсттрували однакову влучність – 33.3 %. Великом’ятці змогли забити швидкий гол в атаці по центру вже на 3 хвилині.  

Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. Господарі завдали майже в п’ять разів більше ударів. Гості могли похизуватись трохи кращою влучністю – 75 проти 43 %, однак не забитими голами.  Гості могли забити гол престижу на 74-й хвилині, коли на постріл Золтана Дюркова зреагував воротар, принісши своїй команді другу перемогу в чемпіонаті в понад 3 голи. У наступному турі на «Колос» очікує більш конкурентне протистояння в Олешнику проти «Егреша», а «Перехрестя» прийматиме чергового фаворита змагань – «Ардовець».  

Євген Свищо для «Голосу Карпат»  

Читайте також: