1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Говерла» втретє зіграла в нічию / ФОТО

298
Спорт Новини Ужгорода

Третьою нічиєю для ужгородської «Говерли» завершився матч четвертого туру Ліги Парі-матч проти запорізького «Металурга».

На самому початку матчу обидві команди не демонстрували нічого цікавого. Проте вже в середині тайму «Говерла» мала перевагу не тільки територіальну перевагу, а й більше володіла м’ячем, краще комбінувала та активно йшла вперед. Проте активні дії ужгородців так і не завершились взяттям воріт. «Металург» ж оборонявся і лише час від час робив спроби перейти на половину поля суперника. Причиною відносно в’ялої гри обох команд можна з упевненістю назвати сорокаградусну спеку.

Другий тайм також пройшов за переваги ужгородців. Підопічні Чанцева лише декілька разів виривались вперед, і то не дуже успішно. В середині другого тайму «Говерла» забила гол, але суддя його не зарахував. Після цього гра стала все напруженішою. На 77 хвилині друге попередження отримав Савченко, а на 79 хвилині за фол у власному штрафному майданчику суддя вилучив Кулініча. Свій шанс забити з пенальті ужгородці не змарнували. Цуріков влучно пробив низом, Старцев був безсилий.

Після забитого голу «Говерла» мала ще декілька шансів відзначитись, проте на 89 хвилині захисники господарів сфолили проти Демченка. «Металург» Свій чи не єдиний шанс використали. Після хитрої комбінації Каплієнко поцілив точно у рамку.

В підсумку – 1:1. «Говерла» змарнувала чудову нагоду здобути перемогу, ну а «Металург» виборов перше в цьому сезоні очко.

Після матчу наставник «Говерли» В’ячеслав Грозний досить брутально відгукувався про роботу арбітрів. «Штрафного, з якого нам забили гол, не було. Демченко упав сам. Арбітр цілеспрямовано шукав можливість дати штрафний. Я не знаю, чому нас так не люблять», сказав він.

Тренер залишився задоволеним грою, проте його не влаштовує результат матчу.

« Я розчарований результатом, не реалізацією. В досвідчених все виходить, вони реалізують свої напівмоменти. А ми не можемо реалізувати безліч нагод. Справа навіть не в результаті, а в умінні контролювати гру. Треба було забити вдруге і все було б добре.  Але, повторюся, у нас молоді гравці; вони вчаться, підказують одне одному, можливо, деколи грубо, але це нормально», - додав Грозний.

Читайте також: