1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Ужгородщині відбувся спортивний фестиваль

209
Спорт Новини Ужгорода

Проходить він уже вдруге. Бажаючих взяти участь у змаганнях було стільки, що організаторам навіть довелося замовляти автобус, аби доправити до Середнього спортсменів та глядачів із Ужгорода.

Але одним Ужгородом географія фестивалю не обмежувалась. Тут були спортсмени і з Мукачева, з Ужгородського та Мукачівського районів. Загальна кількість присутніх складала більше трьох сотень людей.

Кожен бажаючий міг обрати собі категорію змагань, пише сайт Ужгородської Федерації Єдиноборств. І навіть не одну. Так, спортсменів оцінювали в таких категоріях: Жим штанги лежачи на кількість повторень, жим гирі, підтягування на перекладині + бруси; армрестлінг, біг 100 м, стрибки у довжину (з місця), футбол (по 5 чоловік у команді) та перетягування канату (по 5 чоловік у команді).

Перед початком змагань пройшла процедура реєстрації учасників. Після неї з привітальним словом виступили організатори заходу брати Євген та Анатолій Щербеї (ГО “НОВЕ ПОКОЛІННЯ”) та Президент «Ужгородської Федерації Єдиноборств” Євген Молнар. -

 

Читайте також: