1. Головна
  2. >
  3. Спорт

12-й тур чемпіонату з футболу Іршавського району завершився кількома несподіванками

338
Спорт Новини Іршави

Головна сенсація сталась у Ільниці, доля якого була вирішена в першому таймі – 5:0.

 Хет-триком за червоно-чорних відзначився Яромир Скраль. Ще по мячу забили Артур Варцаба і Віталій Остафійчук. Завдяки їх зусиллям клуб припинив свою триматчеву серію поразок. Гол престижу забив Юрій Балога.

Добротною результативністю здивували фанів «Дружба» та «Заріччя». Команда з Дубрівки, яка в цьому році більше 5 голів не забивала, мала громити опонентів у 3-5 м’ячів. Та завдяки покеру Віталія Подлевського, голам Йосипа Стойки, Євгенія Довгінка, Ярослава Сухана і Михайла Будза, вона зробила це вдвічі впевненіше. У непересічному протистоянні дня «Заріччя» мало вигравати в 1-2 голи. Та, завдяки м’ячам Василя Шерегія, Володимира Мізуна, Василя Урсти, Юрія Брича і автоголу Мизайла Кампія, вперше в літньому чемпіонаті, та вдруге в сезоні загалом, здобуло розгромну звитягу. 

Трохи більшого, ніж по одному м’ячу від Романа Мідянчика та Івана Кляпа, ми очікували від «Сільця», яке в одному з центральних протистоянь туру мало вигравати в 2 голи. Для «Динамо», за яке черговий гол забив Іван Кормош, це не найкращий виїзний поєдинок. Незабутнім для фанів із Вільхівки залишаються двобої улюбленців у 6 і 10 турах проти «Греблі» і «Кам’янського».

Дубль Михайла Чонки і м’яч Рудольфа Петера не дозволив «Білкам» тріумфувати з очікуваною перевагою в 2 голи. Дуплет греблянця Івана Сокача хоча й не приніс залікових очок та дозволив його одноклубникам провести один із трьох кращих гостьових матчів сезону. Він поступається тільки їх шаленій перемозі в 5 турі в Чорному Потоці та співмірний із досить вдалим їх двобоєм 9 туру в Доробратові. У центральній битві туру «Кам’янське» мало грати внічию. Трохи меншою була ймовірність мінімальної перемоги арданівців. Цією невеличкою невдачею господарі припинили свою п’ятиматчеву безпрограшну домашню серію.

У резульаті 12-го туру найбільшого прогресу досяг «Шахтар», який підстрибнув на пять місць вверх. По одному кроку в зворотньому напрямку зробили «Гребля», «Камянське», «Динамо», «Ялинка» і «Кушниця».

Результати матчів 12-го туру: «Кам’янське» – «Арданово» – 2:3, «Сільце» – «Динамо» Вільхівка – 2:1, «Заріччя» – «Виноградар» Великий Раківець – 5:2, «Білки» – «Гребля» – 3:2, «Шахтар» Ільниця – «Ялинка» Чорний Потік – 5:1, «Дружба» Дубрівка – «Доробратово» – 8:0,

Турнірне становище на 23 липня: «Арданово» – 24 очки (різниця голів – 33:19), «Заріччя» – 24 (16:10), «Сільце» – 23 (26:15), «Білки» – 22 (28:17), «Дружба» – 20 (26:15), «Шахтар» – 14 (16:22), «Гребля» – 13 (29:30), «Кам’янське» – 13 (17:25), «Динамо» – 12 (22:18), «Ялинка» – 12 (18:26), «Кушниця» – 11 (25:20), «Виноградар» – 10 (20:24), «Доробратово» – 5 (13:48),

у «Ялинки» на матч більше за решту колективів.

Євген Свищо для «Голос Карпат»

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber