1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки юнацької першості Іршавщини: Сенсації в Ільниці та Сільці

400
Спорт Новини Іршави

12-й тур вважався досить конкурентним за винятком поєдинків у Заріччі та Дубрівці і завершився двома суттєвими сюрпризами. Його аналіз читайте далі.

Підсумки юнацької першості Іршавщини: Сенсації в Ільниці та Сільці

Головну сенсацію дня створив «Шахтар». «Ялинка» їхала в Ільницю в якості фаворита і мала вигравати мінімально. Та гірники провели свій кращий поєдинок року, який перевершив навіть їх тріумфальну звитягу 6 туру в Білках. «Ялинка» спромоглась забити по разу як у свої, так і в чужі ворота. Гол престижу на рахунку Євгена Бровді.

Не менш сенсаційно завершився один із двох найконкурентніших двобоїв у Сільці, де господарі мали вигравати мінімально. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та «Динамо» провело кращий матч сезону, перевершивши свої незабутні двобої 4, 8 і 9 турів проти «Арданова», «Білок» та «Дружби».

Не без долі несподіванки обійшлося й у найконкурентнішому поєдинку в Кам’янському, де господарі мали вигравати мінімально. Та «Кам’янське» провело кращий матч сезону, перевершивши свої досягнення 4, 9 і 10 турів у протистояннях із «Дружбою», «Ялинкою» та «Динамо». Приємно здивувало фанів «Заріччя», яке мало вигравати в 3 голи, однак провело один із трьох кращих матчів року, співмірний із їх феєричними звитягами 2 і 4 турів над «Греблею» і «Білками». 

Трохи більшого ми очікували від «Доробратова» та «Білок». Доробратівці, у яких дублем відзначився Іван Троян, мали впевнено вигравати в 2 голи. Однак «Дружба», за яку відзначився Ерік-Іван Мелай, провела один із трьох своїх кращих поєдинків, співмірний із 4 і 6 турами, коли дала бій «Кам’янському» та «Сільцю». «Гребля» мала вигравати мінімально, та провела один із двох кращих виїзних ігор сезону, співмірний із їх тріумфальною звитягою 4 туру в Ільниці. Дубль Василя Білака та м’яч Юрія Чіки дозволив греблянцям продовжили до 6 матчів поспіль свою серію перемог у понад 1 гол. У господарів мяч престижу забив Іван Бажів.

В результаті 12-го туру найбільшого прогресу досяг «Шахтар», який підстрибнув на п’ять місць. На дві сходинки піднялось «Динамо». Один крок нагору зробило «Камянське». Головними невдахами стали «Білки» та «Кушниця», які впали на два місця. По одному кроку вниз зробили «Сільце» і «Арданово».

Результати матчів 12-го туру, 19 липня: «Кам’янське» – «Арданово» – 4:1, «Сільце» – «Динамо» Вільхівка – 0:4, «Заріччя» – «Виноградар» Великий Раківець – 6:0, «Білки» – «Гребля» – 1:3, «Шахтар» Ільниця – «Ялинка» Чорний Потік – 7:1, «Дружба» Дубрівка – «Доробратово» – 1:2,

Турнірне становище станом на 22 липня«Гребля» – 28 очок (різниця голів – 43:11), «Заріччя» – 28 (37:8), «Ялинка» – 22 (40:29), «Динамо» – 21 (25:11), «Шахтар» – 20 (27:18), «Білки» – 19 (38:20), «Кушниця» – 12 (21:21), «Сільце» – 18 (23:18), «Виноградар» – 11 (8:20), «Доробратово» – 10 (20:31), «Кам’янське» – 7 (8:22), «Арданово» – 6 (23:51), «Дружба» – 0 (2:64).

Євген Свищо для «Голос Карпат».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber