1. Головна
  2. >
  3. Спорт

"Шахтар" феєрично переміг "Ялинку" в Іршаві / ФОТО

395
Спорт Новини Іршави

В одному з двох найконкурентніших поєдинків 12 туру чемпіонату Іршавського району в Ільниці місцевий «Шахтар» приймав «Ялинку» з Чорного Потоку.

"Шахтар" феєрично переміг "Ялинку" в Іршаві / ФОТО

Господарі були фаворитами пари і мали вигравати мінімально. Проте гірники провели свій кращий домашній матч сезону. Протягом якихось 27 хвилин вони забили у ворота суперника стільки ж голів, як у своїх чотирьох попередніх домашніх іграх разом узятих, здивувавши місцеву футбольну громадськість.

Перше влучання в площину від господарівна на 8-ій хвилині. Віталій Остафійчук, на завершенні атаки по центру, пробив із 16-ти метрів. Голкіпер «Ялинки» не зреагував – 1:0. Перший тайм завершився з результатом 3:0 на користь гравців "Шахтаря".

В другому таймі все на що спромоглась «Ялинка», це гол престижу. На 82-й хвилині арбітр Василь Біров за гру рукою призначив пенальті у ворота «Шахтаря». Юрій Балога, ударом з одинадцятиметрової позначки, поклав воротаря в лівий, а сам пробив у правий кут – 1:5.

Для «Шахтаря» це кращий поєдинок чемпіонату, який перевершив навіть їх феєричну перемогу 5 туру в Кушниці. Для «Ялинки» це друга поразка в літньому чемпіонаті в понад 3 голи. Та якщо попереднє фіаско в 8 турі відбулось у Дубрівці, звідки в цьому сезоні очок ніхто не вивозить, то цей розгром став головною сенсацією 12 туру.

Євген Свищо для «Голосу Карпат»

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber