1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Ужгородська "Говерла" не поступилася фіналісту Ліги Європи / ВІДЕО

237
Спорт Новини Ужгорода

Матч "Говерла" - "Дніпро" завершився з рахунком 1:1.

Ужгородська "Говерла" не поступилася фіналісту Ліги Європи / ВІДЕО

З перших хвилин матчу на футбольному полі була рівна гра. "Говерла" компенсувала брак майстерності великою самовіддачею молодих виконавців, тоді як маститим гравцям "Дніпра" з досвідом участі в останньому фіналі Ліги Європи явно бракувало мотивації. Свій перший момент створили господарі поля: Хльобас отримав передачу на лінії чужого штрафного, низом спробував пробити по воротах, але відправив м’яч поруч зі штангою.

На старті другого тайму знову вдалося додати "Говерлі". Не допомогли "Дніпру" уникнути пропущеного гола і дві проведені заміни. Свій м’яч ужгородці забили завдяки великій самовіддачі футболістів. Хобленко на швидкості прорвався в чужу штрафну з правого флангу атаки, виконав замість удару несподіваний простріл на дальню штангу, де Гемега ударом з близької дистанції замкнув цей пас.

У вирішальний момент під кінець матчу допомогли гостьовій команді все ж проведені заміни. Свіжий Лучкевич отримав пас на правому фланзі атаки, виконав подачу на дальню штангу, звідки Безус головою відправив м’яч у сітку воріт - 1:1.

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber