1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

У Великій Копані пройшли обласні змагання із шахів / ВІДЕО

11.07.2015 17:11 0 Спорт Ексклюзив Автор: Голос Карпат

Сьогодні, 11 липня, у селі Велака Копаня, що на Виноградівщині, пройшли обласні змагання із шахів.

Такі змагання проходять на Виноградівщині не вперше, проте у Великій Копані шахісти ще не змагалися. Ерудованих спортсменів розмістили на літній терасі одного із розважальних закладів.

Ігри проходили за принципом "швидкі шахи". На кожну партію виділено 20 хвилин. Участь у змаганнях взяло 13 команд. В тому числі і спортсмени із Рахівщини, Тячівщини та Ужгорода.

"Ці змагання проводяться вже вдесяте. Розпочалися вони в 2005 році... В минулому році було у на 17 команд. В попередні роки було по 12-13 команд. В минулому році був рекорд...", - розповідає віце-президент обласної шахової федерації Аркадій Ворович.

Учасники турніру відзничили високий рівень проведення заходу, а по завершенню ігор відбудеться не тільки нагородження переможців, а і масове смакування бограчу, запах якого підзадорював спортсменів протягом шахових поєдинків.

Доклав зусиль до організації шахового свята на Виноградівщині директор ТОВ "Експерт" Євгеній Ярина. Результати змагань стануть відомими дещо пізніше.

Читайте на ГК:"Їх примусили просити вибачення та полагодити розбите": скандал з ТЦК у Виноградові має продовження (ФОТО/ВІДЕО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська