1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Закарпатті провели турнір пам'яті загиблого бійця АТО

345
Спорт Міжгір'я

У селі Негровець, на батьківщині полеглого героя, учасника АТО із Закарпаття Василя Росохи місцеві жителі започаткували щорічний футбольний турнір пам′яті бійця.

29 червня воїн мав би відзначати іменини, тому педагогічний та учнівський колектив ДЮСШ, а також друзі героя започаткували на батьківщині Василя, спортивний захід, який проводитиметься відтепер щорічно.

Перед початком турніру до учасників змагань та присутніх вболівальників звернувся Іван Ярема, як перший тренер з футболу Василя Росохи, котрий захоплювався цим видом спорту та постійно відвідував футбольні секції місцевої ДЮСШ. Василь грав на  позиції правого захисника, був надійний, старанний, наполегливий та відповідальний як під час тренувань, так і за футбольних змагань.

У змаганнях взяли участь п’ять футбольних команд сіл Тереблянської долини. Переможцем турніру стала команда із села Колочава, яка й отримала перехідний футбольний кубок ім. Василя Росохи. Друге місце посіла команда юнаків село Негровець, а третє здобули учні Негровецької ЗОШ І-ІІІ ст., якій нещодавно присвоєно ім’я героя-земляка.

Команди-призери нагороджені дипломами, медалями та футбольними м’ячами.

 

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber