1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Вища юнацька ліга Закарпаття: Чотири сенсації з шести можливих

211
Спорт Закарпаття

10-й тур молодіжної ліги очікувався як дуже конкурентний, без натяку на розгроми. Та після фінальних свистків було зафіксовано цілий ряд несподіванок. Аналіз туру читайте далі.

Вища юнацька ліга Закарпаття: Чотири сенсації з шести можливих

Головна сенсація не тільки юнацької першості, а й уїк-енду всієї вищої ліги, сталась у Довгому. «Боржава» мала впевнено вигравати в 1-2 голи. Та «Севлюш» провів кращий поєдинок року, який перевершив навіть їх досягнення 1 туру, коли на виїзді дали бій іршавцям. Для довжанців це був один із найгірших матчів сезону. Інший стався в попередньому домашньому двобої із зовсім не блискучою «Великою Бийганню».

Не менш несподівано завершилась битва аутсайдерів у Тячеві, де все мало б завершитись внічию. Та тячівці провели свій кращий поєдинок року, перевершивши досягнення 1 та 9 турів, коли вони, на виїзді, дали бій ужгородцям та іршавцям. Для «Дийди» це не тільки шоста розгромна поразка, а й найгірший матч сезону.

Неочікуваним був підсумок протистояння в Берегові, який вважався одним із двох найконкурентніших у турі. «Оболонь» провела один з двох своїх кращих матчів року, співмірним із їх досягненням 4 туру в домашньому протистоянні з «Середнім». Пивовари вдруге поспіль виграли на виїзді у понад один м’яч. Для берегівців це найгірший домашній поєдинок сезону. 

Не без долі сенсації завершився й один із центральних матчів уїк-енду в Ужгороді, де мукачівці мали вигравати мінімально. Трохи меншою була ймовірність нічиї. До цього клуб із міста над Латорицею жодного разу в понад 2 голи не вигравав, а суперник – у понад 1 м’яч не програвав. Та цього разу лідер, завдяки дублю Андрія Філіпа та голу Мирослава Русина.Для команди з обласного центру це був один із двох найгірших матчів сезону, співмірний тільки з ляпом у домашньому протистоянні 4 туру з полянцями.

Трохи більшого фанати очікували від «Великої Бийгані», яка до цього у понад один м’яч не програвала. Іршавці мали вигравати в 1-2 голи, та досягли розгромної перемоги в чемпіонаті. Для великобийганців це найгірший виїзний матч року. Жахливішим для них було тільки домашнє протистояння 5 туру із найгіршою виїзною командою з Дідова.

Найпередбачуваніше, аж до різниці мячів, завершилась головна битва титанів уїк-енду в Поляні, яка була одним із двох найконкурентніших протистоянь туру. За наслідками звітних матчів найбільшого прогресу досягли виноградівці, які піднялись на два місця. Один крок нагору зробили тячівці. На одну сходинку вниз перемістились ужгородці, довжанці та дийдівці.

Результати матчів 10-го туру: «Поляна» – «Середнє» – 0:0, «Ужгород» – «ДЮФК Мукачево» – 0:3, «Берегово» – «Оболонь» Хуст – 1:3, «Бужора» Іршава – «Велика Бийгань» – 3:0, «Боржава» Довге – «Севлюш» Виноградово – 0:1, «Тячів» – «Дийда» Дідово – 3:0,

Турнірне становище команд станом на 9 липня: «ДЮФК Мукачево» – 24 очка (різниця голів – 22:11), «Середнє» – 20 (23:10), «Бужора» – 20 (16:5), «Оболонь» – 19 (13:6), «Поляна» – 16 (24:9), «Севлюш» – 15 (17:14), «Ужгород» – 15 (11:9), «Боржава» – 14 (21:15), «Берегово» – 12 (17:22), «Велика Бийгань» – 10 (10:13), «Тячів» – 3 (7:36), «Дийда» – 1 (4:35),

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber