1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Виноградівці стали бронзовими призерами ДЮФЛ Закарпаття

337
Спорт Новини Виноградова

На стадіонах Чопа та Ужгорода пройшли ігри фінальної частина чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття серед юнаків 1999-2000р.н.

У півфінальній грі, де суперниками футболістів «Колоса» була досвідчена команда «Говерла» м. Мукачево, гравці якої юнаки 2000 р.н. виступають у вищій лізі ДЮФЛ України, підопічні старшого тренера ДЮСШ «Колос» Ігоря Григоровича поступилися своїм суперникам з рахунком 1: 3.

Програвши першу гру у фінальній частині, «колосівці» були налаштовані у наступному матчі тільки на перемогу, позаяк вона їм гарантувала медалі чемпіонату. Вже з перших хвилин цього цікавого поєдинку , а суперником виноградівських футболістів були ровесники з ДЮСШ Тячівського району і.

"На десятій хвилині наші юнаки повели у рахунку , гол забив Віталій Макара , та невдовзі тячівці його зрівняли ,-розповів старший тренер ДЮСШ «Колос» Іван Рабовський.-По перерві суперники з Тячівщини забили ще один гол, але наш нападник Сергій Яцкулинець відквитав м’яч , а через декілька хвилин Богдан Котляр виводить нашу команду вперед" .

Гра могла з таким рахунком і закінчитися та прикра помилка у захисті «Колоса» призвела до взяття наших воріт. Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував рахунок 3:3.

У серії одинадцятиметрових ударів героєм гри став Богдан Котляр , котрий замінив на останніх хвилинах основного воротаря команди . Виноградівці зуміли довести рахунок по одинадцятиметровим ударам до 3:1 . Ця перемога дала можливість команді з Виноградівщини піднятися на третю сходинку спортивного п’єдесталу .

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber