1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Ужгородська "Говерла" почала пыдготовку до нового сезону

281
Спорт Новини Ужгорода

Віце-президент Говерли Олександр Шуфрич розповів про останні новини в стані ужгородців.

Ужгородська "Говерла" почала пыдготовку до нового сезону

Зокрема про комплектацію ужгородської команди він зазначив, що клуб робитиме ставку на молодих футболістів, а відсутність досвіду у останніх компенсують орендовані гравці:

"Щодо того, якою буде команда в наступному сезоні, то ми ще до отримання атестата говорили: враховуючи, що ми дали певні гарантії федерації і нашим колишнім футболістам, що ми почнемо закривати борги відповідно до підписаного з ФФУ меморандуму, то будемо все-таки робити ставку на молодих футболістів. А відсутність досвіду або класу у таких будемо компенсувати орендованими футболістами, у яких вже є певний досвід виступів на найвищому рівні. Ну і сподіваємося, що люди, які залишилися вірними Говерлі, як Максим Шацьких, допоможуть нам вийти з піке. Є певні гарантії від керівництва. Тому починаємо підготовку до нового сезону з оптимізмом".

А от щодо "наболілого" питання про заробітню плату гравцям, він утримався, посилаючись на конфіденційність даної інформації.

"Все-таки це конфіденційна інформація. Але в будь-якому випадку щодо футболістів, які отримують серйозні (назвемо їх дорослими) зарплати, більшу частину зобов'язань беруть на себе їхні клуби-власники. Але це і нормально. Ніколи Говерла не змогла б посилитися таким гравцем, як Максим Коваль, якби нам довелося закривати всю його зарплату" - відповів Олександр Шуфрич.

За матеріалами Корреспондент.

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber