1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

«Виноградів сіті» став переможцем у тернірі серед аматорських команд по стрітболу / ФОТО, ВІДЕО

29.06.2015 10:15 0 Спорт

У неділю, 28 червня, у Виноградові відбувся відкритий турнір аматорських команд зі стрітболу, присвячений Дню молоді.

Захід був організований управлінням освіти, молоді та спорту Виноградівської районної державної адміністраціїз ініціативи комісії з питань туризму та молодіжної політики громадської ради при Виноградівській райдержадміністрації та за підтримки Виноградівського районного представництва НОК України.

На початок турніру зареєструвались п’ять команд з Виноградова та гості з міста Хуст.

Всі команди показали красиву гру. Тут були і «трьох очкові» на останніх секундах, і додатковий час до першого забитого, і перша поразка але вихід у фінал.
До півфіналу не дійшли команди «ДАРТ» та «ВДК МДУ». Бронзу у напруженій боротьбі вирвали від «Хуста» гравці «Спарти». Срібло дісталось команді «Тиса», а переможцями турніру заслужено стали гравці «Виноградів сіті».

У перервах між іграми для вболівальників та глядачів співали тріо місцевих виконавців (Лендєл Михайло, Володимир Корпош, Світлана Керечан) та учасник телевізійного проекту «Україна має талант» Олександр Гнетило.

Перед офіційною церемонією нагородження було проведено міні-турнір з попадання в м’ячем в корзину з центру поля. Переможець Товт Еміл отримав у подарунок професійний баскетбольний м’яч.

Турнір завершився врученням нагород та цінних подарунків від управління освіти, молоді та спорту Виноградівської районної державної адміністрації та Виноградівського районного представництва НОК України, інформує Севлюш Інфо.

Автор фото Іван Буркало

                    

Читайте на ГК:"Сакура зводить із розуму": що закарпатець вчинив задля крутої розваги? (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська