1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Сенсацію у виноградівському футболі створили заробітчани

16.06.2015 09:45 Спорт 261

Завдяки двом односельцям, що повернулися із заробітків, ФК «Чепа» у черговому турі районної першості переміг лідера ФК «Болаж» .

Сенсацію у виноградівському футболі створили заробітчани

Центральний матч сьомого туру районної першості з футболу відбувся в Чепі, де команда місцевого клубу приймала лідера змагань ФК «Болаж». Несподівано господарі здобули більш ніж переконливу перемогу над грізним суперником з рахунком 5 : 2.

-Погоду на полі для чепської команди зробили два футболісти – Денис Ребрик та Ернест Сверенко,- розповів Голосу Карпат секретар районної федерації футболу Адальберт Сверенко.- Перший в минулому виступав за вишолігові клуби Угорщини, нещодавно він повернувся додому із заробітків у США. А другий, Ернест Сверенко, ще торік був гравцем виноградівського «Севлюша», і також приїхав із закордону – з Англії, де заробляв на життя.

Саме ці два футболісти допомогли своїй сільській команді здобути надважливу перемогу над фаворитом першості вилоцьким «Болажом» і навіть посунути його з першого місця турнірної таблиці.

Після сьомого туру турнірну таблицю районної першості з 19-ма очками очолює ФК «Чепа», за ним йдуть ФК «Болаж» ( 18 очок) та ФК «Ардовець» ( 17 очок).

Найсвіжіші новини: