1. Головна
  2. >
  3. Спорт

У Хусті відкрили сезон пляжного волейболу на новому майданчику/ ФОТО

565
Спорт Новини Хуста

14 червня в Хусті на березі річки Ріка відкрили майданчик для волейболу просто неба. На новому спортивному об’єкті відразу ж провели перший турнір, участь у якому взяло 13 команд.

Ініціатива облаштування волейбольного майданчика у зоні відпочинку належить місцевим активістам, які, заручившись підтримкою небайдужих хустян, самотужки її реалізували.

Для того, щоб упорядкувати територію спортивні волонтери зрівняли поле, привезли та втрамбували відсів, встановили кілька лавок, спеціальне кріплення, закупили сітку і розмітку та зібрали сміття. Над спорудженням майданчика працювали у вільний від роботи час.

«Ідея облаштування майданчика для пляжного волейболу виникла у квітні, коли з друзями розчищали гирло річки Ріка. Ми подумали, а чому б власне не зібратися ще кілька разів і упорядкувати територію, де хустяни змогли б не просто насолоджуватися водними процедурами, свіжим повітрям, а ще й грати в пляжний волейбол. Для цього фактично не дуже багато й потрібно. Я закупив пісок, товариш Євген Шерегій зайнявся конструкціями для сітки, Михайло Гавянець та інші активісти облаштовували зону відпочинку. Разом зібралися і зробили, - розповів один із організаторів проекту підприємець Олександр Бордей.

Відкриття майданчика стало справжнім святом пляжного волейболу. Спортивний азарт та ефектні битви на піску визначили трьох переможців, якими стали команди «Нарцис», «Рокосово», «Річка». Тріумфатори змагань були нагороджені грошовими відзнаками, медалями та цінними призами.

Вболівальників та гостей заходу розважав драйвовий ведучий Михайло Сарвадій, а організатори пригощали усіх присутніх смачним пловом.

.«Змагання дуже сподобалися, а наші гравці – найвищого класу. Тут грають аматори-ветерани, школярі і студенти. Саме такі ігри на свіжому повітрі приносять найбільше задоволення. Хлопці молодці, самі зробили майданчик і тепер пожинають плоди своєї праці», - прокоментувала головний суддя змагань, директор ДЮСШ «Хуст-Нарцис» Мирослава Науменко.

 

Читайте також: