1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Закарпатські депутати стали другими на Всеукраїнській спартакіаді / ФОТО

12.06.2015 15:33 Спорт 220

В Ужгороді завершились фінальні змагання IV Всеукраїнської спартакіади.

Змагання проводились серед народних депутатів Верховної Ради України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, сільських та селищних рад, які тривали протягом чотирьох днів.

Збірна команда Закарпатської області виборола друге загальнокомандне місце за підсумками змагань у п’яти видах спорту. Першими стали представники Івано-Франківщини, третіми – команда з Черкас. Збірна Івано-Франківська посіла перше загальнокомандне місце у чотирьох із п’яти видів спорту, а саме футзалі, волейболі, настільному тенісі і шахах. Виключенням стали лише змагання з шашок.

«У нас є майстер спорту з шашок, але він не зміг приїхати. Інакше б ми здобули перемогу і в цій дисципліні», - сказав заступник керівника виконавчого апарату Івано-Франківської обласної ради Іван Данів, який приїхав привітати свою команду з перемогою.

Заступник Міністра молоді та спорту Ярослав Войтович схвально відгукувався про стан спортивних споруд та майданчик в Ужгороді та висловив сподівання, що наступного року кількість учасників збільшиться.

«Треба залучати команди з інших областей, цим самим показувати єдність країни», - сказав чиновник.

До Ужгороду приїхали 12 команд, серед яких була і збірна Донецької області у складі 22 спортсменів.

«Ми раді, що змогли приїхати та взяти участь у змаганнях. Адже коли приїжджаєш із зони бойових дій сюди, то ніби потрапляєш і інший світ. Нас вразила гостинність та доброзичливість людей, їхнє ставлення до нас. Нам дуже сподобалось», - поділився враженнями Петро Буряк.

Унікальною збірна з Донеччина була і тому, що у волейбольній команді грала дівчина. Наталія була єдиною дівчиною, яка змагалась на рівні з чоловіками.

«Для мене звично грати з чоловікам проти чоловіків, тому жодного дискомфорту не було. Не було і поблажок. Єдиною перевагою було те, що за нас більше вболівали», - сказала дівчина.

Фото Наталії Боднар