1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Ужгороді відбувся матч плей – оф за вихід на Чемпіонат світу з гандболу

246
Спорт Новини Ужгорода

Учора обласний центр Закарпаття приймав спортивну подію європейського масштабу - матч плей-оф за вихід на Чемпіонат світу з гандболу, який відбудеться у Данії.

В Ужгороді відбувся матч плей – оф за вихід на Чемпіонат світу з гандболу

Суперником синьо-жовтих стала одна з найсильніших команд Старого Світу - збірна Польщі. Саме останні й були фаворитками цього протистояння. Цей статус вони і підтвердили протягом 60 хвилин першого поєдинку в Ужгороді,повідомляє "Pmg".

Попри старання Ірини Глибко та Лілії Горильської, захист польок спрацював на відмінно. Про що тут говорити, якщо середній зріст польської оборони складав 1,90 м.  У другому періоді гості з Польщі продовжували відриватись від українок. Найактивнішою у складі біло-червоних була Клавдія Пелець, яка відзначилась 8 голами.

Окремо хочеться відзначити польських фанатів, які приїхали до Ужгорода з різних точок цієї країни: Гданська, Любліна, Кошаліна та інших міст Польщі. Протягом усього матчу "кібіци" палко, голосно  та активно підтримували свою команду. Через це підтримку повного залу спорткомплексу "Юність" не було чути.

Загалом, 18:24 - і команда з великим гандбольним розривом їде до польського Щецина у пошуках успіху.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber