1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Ужгороді провели спартакіаду серед працівників галузі культури

233
Спорт Новини Ужгорода

В Ужгороді провели спартакіаду серед працівників галузі культури

У суботу, 6 червня, на стадіоні «Авангард» в Ужгороді  провели третю обласну спартакіаду працівників галузі культури.

Як повідомили в управлінні культури Закарпатської облдержадміністрації, участь в змаганнях взяли 30 команд працівників галузі культури з усіх куточків краю.

Відкрив свято спорту  начальник управління культури  ОДА Юрій Глеба. Він зазначив, що такі заходи насамперед сприяють налагодженню контактів між працівниками галузі.

 «Наші працівники мають змогу у неформальному форматі поспілкуватися, і показати свої спортивні досягнення. Впевнений – покажемо гарні результати», - зазначив він.

Окрім команд з управлінь культури райадімінстрацій та міськвиконкомів участь у змаганнях взяли й працівники театрів, обласних закладів культури.

За словами керівника обласного організаційно-методичного центру культури Ганни Дрогальчук, проведення таких спортивних заходів згуртовує працівників галузі.

«Ми маємо змогу поспілкуватися з колегами. Працівники галузі культури можуть показати свої можливості і в спорті», – сказала Ганна Дрогальчук.

 Сьогодні ж відбулося підбиття підсумків змагань з настільного тенісу, шахів , легкої атлетики, а також нагородження переможців спартакіади.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber