1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закулісні інтриги заважають закарпатським спортсменам потрапити до cкладу олімпійської збірної України

413
Спорт Закарпаття

Старший тренер збірної України із сноубордингу Ян Черней розповів про процес підготовки та відбору спортсменів для участі в наступних олімпійських іграх.

Закулісні інтриги заважають закарпатським спортсменам потрапити до cкладу олімпійської збірної України

«Наразі у нас двоє титулованих спортсменів – Анна-Марія Чундак та Йосип Пеняк. Оскільки Анна-Марія зараз у декретній відпустці, то представити Україну в Кореї повинен саме Пеняк, але в Києві вважають інакше. Хтось стверджує, що він вже старий, хтось – що не виконав ті чи інші зобов’язання. Проте це не так. Просто треба відправити тих, хто має певний вплив на керівництво, зокрема фінансовий. Пеняк - єдиний з наших спортсменів, який має не тільки техніку, але і моральну стійкість»,–сказав тренер.

Чотириразовий учасник Олімпійських ігор Станіслав Кравчук розповів про закулісні ігри в збірній України.

«Після п’ятого місця на олімпійських іграх, яке було найвищим у всій збірній, мене вигнали зі збірної через примарну травму спини. Казали, що я ледь не інвалід. Проте я продовжував виступати на Чемпіонатах світу, першостях Європи та інших змаганнях. Просто так треба було комусь наверху. Можливо, моя біда була в тому, що я ніколи не намагався догодити керівництву, а вперто відстоював власну думку і власну позицію»,– сказав спортсмен.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber