1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Закарпатті пройде фінал Всеукраїнської спартакіади серед депутатів

195
Спорт Закарпаття

Урочисте відкриття заходу відбудеться вже 10 червня в спорткомплексі "Юність".

На Закарпатті пройде фінал Всеукраїнської спартакіади серед депутатів

Сьогодні в облраді провели робочу нараду з питання забезпечення підготовки і проведення фінальної частини Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України та місцевих рад, а також участь у ній збірної команди Закарпатської області.

Детально обговорено організаційно-практичні заходи, уточнено відповідальних за їх виконання. До персонального складу Мандатної комісії фінальної частини рекомендовано включити представників Закарпатської облради. У суддівську колегію увійдуть провідні фахівці всеукраїнського рівня. Організаційно методичну допомогу командам-учасницям надаватимуть студенти УжНУ.

Йшлося і про організацію медичного обслуговування під час змагань, охорони правопорядку, виступу художніх колективів для відкриття спортивного свята та його закриття тощо.

Як передає видання Про Захід, активну участь у змаганнях візьмуть і депутати Закарпатської обласної ради.

На робочій нараді підкреслили, все має бути на високому організаційному рівні, адже захід спрямований не тільки на популяризацію здорового способу життя, а й на утвердження миру на нашій землі через дух перемоги та єдності в суспільстві. 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber