1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Для розвитку футболу на Закарпатті треба будувати базу і розширювати інфраструктуру, - тренер ФК "Говерла"

31.05.2015 13:43 Спорт

Головний тренер ужгородської "Говерли" В'ячеслав Грозний прокоментував нічию з дніпропетровським "Дніпром" (0:0) в матчі 26-го туру УПЛ - портал Ua.Футбол взяв у наставника післяматчеве інтерв'ю.я

Головний тренер ужгородської

"Хочу привітати "Дніпро" з чудовим єврокубковим сезоном. Для українського футболу це важливо. Мені приємно, бо я в "Дніпрі" теж колись працював. Це приємно, що там така серйозна команда з інфраструктурою і академією.

Сьогодні 80 років закарпатському футболу і я вітаю всіх закарпатських вболівальників. Ми старалися зберегти прописку. Я вдячний всім – вболівальникам, журналістам, футболістам. Всі терпіли, старалися; ми виконали стратегічне завдання на сезон. Ми вже не команда-ліфт. Правда, мені важко працювати в таких екстремальних умовах, особливо знаючи умови роботи в командах-грандах.

Для подальшого розвитку потрібно будувати на Закарпатті базу, розширювати інфраструктуру, вчити тренерів, давати людям, що вкладають в футбол кошти, якісь преференції. Футбол дає багато чого: витягує, до прикладу, молодь з негативу (зі злочинності - ред.). Тому треба розвиватися", - сказав головний тренер ужгородської Говерли.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська