1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Завтра відбудуться завершальні поєдинки ДЮФЛ Іршавського району / АНОНС

276
Спорт Новини Іршави

У середу 20-го травня в місті Іршава, на стадіоні «Бужора», відбудуться два заключні поєдинки дитячо-юнацької футбольної ліги Іршавського району у віковій категорії U-16.

Завтра відбудуться завершальні поєдинки ДЮФЛ Іршавського району / АНОНС

У першому з них ДЮФК «Білки-Приборжавське», який тримається на четвертому місці екзаменуватиме на міцність гравців ДЮФК «Карпати» Брід-Загаття, які на п’ятій поточній позиції.

Та головна увага уболівальників буде безумовно прикута до другої битви титанів. Місцеві фани називають протистояння цих колективів на будь-якому рівні «ель-класіко» Іршавського району. І хоча цього разу ДЮФК «Бужора» та ДЮФК «Боржава» розігрують не золоті нагороди, та престиж клубів ніхто не відміняв. Перемога у цьому поєдинку вартує для уболівальників Іршави та Довгого набагато більше, ніж у будь-якому іншому матчі юнацької ліги.

Хід самих поєдинків буде коментуватись на центральну трибуну, тому нудьгувати глядачам не доведеться. Після завершення двобоїв відбудеться нагородження призерів змагань.

Отож усі бажаючі поринути в свято футболу приходьте в середу 20 травня на 13.30 на стадіон «Бужора», де буде спортивний бій самобутніх команд.

Розклад матчів на середу, 20 травня:

14. 00 – «Юність-Ліцей» U16 Ільниця –«Карпати» U16 Брід-Загаття,

15:00 – «Бужора» U16 Іршава –«Боржава» U16 Довге.

Євген СВИЩО для Голос Карпат.

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber