1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Маленькі спортсмени Ужгорода привезли «золото» і дві «бронзи» з «Київської весни»

332
Спорт Новини Ужгорода

У Києві триває турнір циклу Дитячої Ліги «Київська весна». У середу й четвер, 13-14 травня, відбулися змагання рапіристів і рапіристок.

Маленькі спортсмени Ужгорода привезли «золото» і дві «бронзи» з «Київської весни»

Із 38 хлопчиків, які боролися у віковій категорії 12-13 років, у четвірку найсильніших потрапили миколаївець Даніїл Ткач, кияни Петро Борткевич і Євгеній Лазаренко, а також молдавський спортсмен Артем Голімаз,повідомляє Національна федерація фехтування України.

У юнаків молодшої вікової категорії переможцем став Василь Словяк з Ужгорода. У фіналі Василь здобув перемогу над киянином Тимуром Хомяковим з рахунком 12:10. Бронзові нагороди між собою розділили ужгородчанин Ілля Діус і представник миколаєва Ігор Єсипович.

Серед дівчат 12-13 років найсильнішою стала киянка Катерина Буденко. У півфіналі Катерина перемогла ужгородку Ніколетту Корлат (15:1), а у фіналі виграла у миколаївки Алині Полозюк (15:8). Разом з Корлат на третю сходинку п'єдесталу пошани піднялася ще одна представниця Миколаєва Марія Сизрева, яка, дійшовши до півфіналу, поступилася Полозюк (10:15).

У віковій категорії 10-12 років перемогу святкувала миколаївська спортсменка Анастасія Єрофєєнко, на другому місці виявилася Вікторія Горпенченко (Київ), а бронзу узяли киянка Катерина Дяченко й молдаванка Марія Кожорак.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber