1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Збірна України перемогла у матчі Кубку Європейських націй з регбі / ФОТО

216
Спорт Україна

У польському місті Люблін чоловіча збірна України з регбі здобула перемогу над господарями зустрічі в рамках турніру Кубок Європейських націй

Про це повідомляє УНН з посиланням на ФРУ.

У поєдинку Кубка Європейських націй (дивізіон 1Б), збірна України провела гру із національним колективом Польщі, котра була господарем баталії. Наприкінці першого тайму розрив між командами був невеликий - 11:10 на користь команди Польщі.

У другому таймі боротьба була такою ж наполегливою, обидві команди не хотіли поступатися. У боротьбі за перемогу збірні йшли нога в ногу з рахунком 17:17. Однак, добре виконаний штрафний Олега Косарєва допоміг вирвати перемогу "жовто-блакитним" - 17:20.

Як повідомлялося раніше, під час матчу з реґбі між збірними Польщі та України, тамтешні фани розмістили на стадіоні банер із ксенофобськими закликами щодо України.

Нагадаємо, що за підсумками перших трьох матчів спортивного сезону 2014-2016 років, котрі збірна України провела восени 2014 року, в активі перемога над командою Швеції і дві поразки від Молдови та Бельгії.

Читайте також: