1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Хустські силачі випробували м'язи / ФОТО, ВІДЕО

09.05.2015 17:54 Спорт 229

Сьогодні в Хусті просто неба вперше провели міський турнір із жиму штанги лежачи та армреслінгу. Спортивний захід приурочили 925-й річниці населеного пункту.

До участі зареєструвалося близько трьох десятків бажаючих помірятися силою. Серед атлетів були як досвідчені спортсмени, так і аматори-початківці. Приїхали випробувати силу м`язів і силачі з Тячівщини та Рахівщини.

Провів спортивний захід та підвів підсумки змагань суддя, майстер спорту з важкої атлетики Михайло Кемінь за сприяння члена виконкому Хустської міської ради Івана Біляка.

"Здорова молодь є перспективою держави. А судячи з того, скільки тут сьогодні зібралося молодих людей, майбутнє в України точно є, – зауважив організатор турніру пан Михайло. – Приємно бачити, що сучасна молодь надає перевагу спорту та здоровому способу життя".

Головний суддя змагань також висловив сподівання, що турнір стане традиційним.

Після запеклої боротьби у своїх категоріях абсолютну перемогу отримали хустяни: Дмитро Біляк (70кг.), Роман Усенко (80 кг.), Михайло Чохняй (90 кг.), Станіслав Бубненков (90+кг.).

Не обійшлося навіть без маленьких спортивних "сенсацій". Найстарший учасник Іван Біляк, якому 55 років, показав прекрасний результат і посів почесне 3 місце. Наймолодшому спортсмену Олександру Гангуру нещодавно виповнилося 13, він продемонстрував хорошу фізичну підготовку.

Переможці та призери турніру були нагороджені медалями, грамотами. Абсолютні чемпіони отримали подарунки - абонементи в фітнес-клуб.