1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закарпатці стали третіми на Чемпіонаті ДСНС України з легкоатлетичного кросу / ФОТО

311
Спорт Закарпаття

В Ужгороді відбувся Чемпіонат ДСНС України з легкоатлетичного кросу, участь в якому взяли 19 команд з усієї країни.

Команди складались з чотирьох осіб: трьох чоловіків і жінки. Змагались спортсмени у бігу на один, три та п’ять кілометрів. Жінки бігли лише дистанцію в один кілометр.

У забігу на один кілометр Максим Костічев був дискваліфікований за неспортивну поведінку. На фініші він штовхав свого суперника ліктем у кущі, за що його і було покарано.

«Загалом змагання пройшли добре і гладко, проте не обійшлось без ексцесів. Одного зі спортсмені довелось дискваліфікувати. Решта ж учасників успішно пройшли всю дистанцію. Також варто відзначити високий рівень атлетів та команд», - зазначив суддя змагань Роман Мартинюк.

За підсумками змагань, перше загальнокомандне місце посіли спортсмени Національного університету цивільного захисту України з міста Харкова.

«Враження від змагань та організації дуже хороші, проте траса, як на мене, була заскладною. Окрім крутих поворотів дискомфорт створювали каміння та мучка», сказала призерка змагань харківчанка Тетяна.

Закарпатські спортсмени порадували результатами: Бабяк Орест прибіг четвертим, Комар Андрій та Расчупкін Сергій стали п’ятими, Рошко Андріана посіла сьому сходинку. Проте в підсумку наші співвітчизники посіли третє загальнокомандне місце.

Читайте також: