1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Українець виграв гонку "Porsche Carrera Cup"

228
Спорт Україна

Пілот команди "Tsunami RT" Олександр Гайдай, став першим українським гонщиком, який виграв гонку "Porsche Carrera Cup" в абсолютному заліку.

Про це повідомляє УНН.

На другому етапі змагань серед спортивних автомобілів "Porsche Carrera Cup" у Франції, спочатку Олександр Гайдай потрапив на свій перший подіум у кар’єрі – фінішував третім у Дивізіоні "В".

У наступний день перегонів українець не тільки перевершував за швидкістю своїх суперників у Дивізіоні В, але й почав стрімко наздоганяти фаворитів вищого Дивізіону А - за десять хвилин до фінішу Олександр Гайдай очолив гонку в абсолютному заліку. І, незважаючи на дощ і невеликий розворот на останньому колі, зумів зберегти своє лідерство та довів свій відрив від найближчого конкурента Матьє Жаміна до двадцяти секунд. Цей тріумф дозволив Гайдаю стати першим в історії українцем, який виграв гонку "Porsche Carrera Cup" в абсолютному заліку.

30 і 31 травня в Монці стартує сезон в "Porsche Carrera Cup Italia", де команда "Tsunami RT" буде представлена двома пілотами, українцем Олександром Гайдаєм і французом Комом Ледогаром.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber