1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Українець виграв гонку "Porsche Carrera Cup"

228
Спорт Україна

Українець виграв гонку "Porsche Carrera Cup"

Пілот команди "Tsunami RT" Олександр Гайдай, став першим українським гонщиком, який виграв гонку "Porsche Carrera Cup" в абсолютному заліку.

Про це повідомляє УНН.

На другому етапі змагань серед спортивних автомобілів "Porsche Carrera Cup" у Франції, спочатку Олександр Гайдай потрапив на свій перший подіум у кар’єрі – фінішував третім у Дивізіоні "В".

У наступний день перегонів українець не тільки перевершував за швидкістю своїх суперників у Дивізіоні В, але й почав стрімко наздоганяти фаворитів вищого Дивізіону А - за десять хвилин до фінішу Олександр Гайдай очолив гонку в абсолютному заліку. І, незважаючи на дощ і невеликий розворот на останньому колі, зумів зберегти своє лідерство та довів свій відрив від найближчого конкурента Матьє Жаміна до двадцяти секунд. Цей тріумф дозволив Гайдаю стати першим в історії українцем, який виграв гонку "Porsche Carrera Cup" в абсолютному заліку.

30 і 31 травня в Монці стартує сезон в "Porsche Carrera Cup Italia", де команда "Tsunami RT" буде представлена двома пілотами, українцем Олександром Гайдаєм і французом Комом Ледогаром.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber