1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

"Велика Бийгань" зіграла з "Севлюшем" з рахунком 2 : 1

05.05.2015 12:56 Спорт 271

Комфортний стадіон райцентру «Юність» зібрав близько тисячі вболівальників, а вболівальники, як Ви знаєте, тут досить затяті.

"Велика Бийгань" зіграла з "Севлюшем" з рахунком 2 :

Третя хвилина зустрічі і на табло 0:1. Ніби невинна ситуація. Стандарт метрів із 32. Дьордь Пийтер пробив наче з гармати. Голкіпер супроводжував політ м’яча лишень поглядом. Через кілька хвилин «Севлюш» міг відновити статус «кво».На удар з такої ж позиції, та вже в інші ворота, наважився Іван Чізмар. Іван Ковач, як у старі добрі часи, рятує команду. Сташко вже завоював «симпатію» глядачів хвилині так на 15, вигадавши собі положення «поза грою» на половині великобийганців. Дим пішов. Через 5 господарі марнують стовідсотковий момент – Ярослав Мудра із 5 метрів б’є повз ворота. Аргумент у відповідь – побачення голкіпера з Жаренком. Іван пробив повз ворота. Арбітр цього разу вгледів кутовий,хоча вболівальники його не бачили, повідомляє "Lobda.at.ua".

«Севлюш» активізувався, але м’яч уперто не йшов у ворота, а коли йшов, Ковач його приборкував. Михайло Гусєв на 30 хвилині гальмує перспективну атаку «Великої Бийгані», фіксуючи «лівий» офсайд. Згодом контрвипад Зубанича ціною жовтої картки нівелює захисник. Хоч тут арбітр розібрався. А через кілька хвилина поруч з карним гостей головами збиваються нападник і захисник. Зубільчак призначає штрафний на користь підопічних Тараса Вайданича. А чому не «спірний»..? Ось така була 45 хвилинка. Без додаткового часу і багатьма зупинками в грі…

Інший тайм. Інша погода, інші настрої у виноградівців. Такі ж похмурі як небо. Промінь виблиснув на 48 хвилині, коли Ярослав Мудра замикав головою подачу. Досвідчений Ковач м’яч витягує з кута. Склалось враження, що тут стіни допомагають гостям. На 52 хвилині «Велика Бийгань» могла подвоїти перевагу. Блискучий прохід правим флангом від Гібалюка, простріл і Жаренко не зумів обіграти голкіпера. Опісля ініціатива справедливо перейшла до господарів. Несправедливо продовжували обслуговувати поєдинок арбітри. На 62 хвилині асистент Сташко фіксує положення «поза грою», а рефері Зубільчак залишає м’яч у грі.Через шість хвилин Зубільчак призначає пенальті у ворота «Севлюша». Жаренко б’є в стійку. Ще через дві Бийгань забиває з доволі сумнівного офсайду. Арбітр гол не зараховує. А на 72 Юрій Мешко вдало пробиває. М’яч з лінії воріт виносить захисник. Натомість Дьордь Пийтер на свій рахунок записав дубль. На 86 хвилині віч-на-віч з Ковачем виходить Панюта. Владислав – переможець єдиноборства. 1:2. Основний час закінчився. Арбітр виправив помилку першого і щось там додав, але на результат це не вплинуло. 

«Севлюш» - «Велика Бийгань» 1:2

Голи: Дьордь Пийтер (3, 78) – Владислав Панюта (86).

Арбітри:
Олександр Зубільчак – рефері
Олександ Сташко – 1-ий асистент
Михайло Гусєв – 2-ий асистент 
Василь Попович – делегат ФФЗ

 

Найсвіжіші новини: