1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закарпатці стали призерами на Чемпіонаті України з армспорту в Харкові / ФОТО

507
Спорт Новини Рахова

Призові місця для закарпатської команди, яка вперше взяла участь у чемпіонаті національного рівня, вибороли двоє рахів'ян та хустянин.

28-30 квітня у Харкові в Палаці спорту «Локомотив» пройшов Чемпіонат України з армспорту серед ветеранів, юнаків та юніорів. Участь у змаганнях взяла і закарпатська команда з шести спортсменів із Хуста та Рахівщини, повідомляють Новини Рахова.

Рахівський район на чемпіонаті представили спортсмени-юніори Антон Плакса (м. Рахів), Іван Григорчук (смт. В.Бичків) та Степан Небилюк (смт. В.Бичків). Антон у виступі в категорії до 60 кг на ліву руку зайняв 5 місце та на праву руку став третім. Іван же двічі став другим у виступі як на ліву, так і на праву руку.

Ще один закарпатець - Дмитро Біляк із м. Хуст зайняв друге місце в категорії 65 кг у змаганні на праву руку.

За словами армрестлерів, Закарпаття вперше представило свою команду на чемпіонаті національного рівня і завершило його із доволі значним результатом. 

- Дорога нас втомила, звичайно, але ми намагались показати, що ми не зі слабких і довели це, - поділився враженнями один зі спортсменів Антон Плакса. - Головне, що всі задоволені, набрались досвіду. Вдячні за організацію поїздки Даніелю та Дмитру Козловичу за те, що вони нас знайшли і дали змогу взяти участь у чемпіонаті.

Після вдалої поїздки спортсмени вже планують наступні змагання.

- Ближче до вересня думаємо командою поїхати на міжнародний турнір в Польщі. Літом наша обласна федерація організовує ще один турнір, куди, сподіваємось, приїде чимало рукоборців з інших областей, - розповів Антон. - А ще чекає Кубок України ближче до жовтня. Ну і зимою виставимо команду на змаганнях у Львівській області.

До слова, тренуються рахівські спортсмени у звичайному підвалі. Базові вправи раніше перейняли у досвідченіших спортсменів, зараз же програми тренувань черпають в основному з інтернету. Власноруч зварили для армрестлінгу стіл, допомагає в тренуваннях і старий іржавий блок.

 
 

Читайте також: