1. Головна
  2. >
  3. Спорт

"Динамо" розгромив "Говерлу" з рахунком 6:0

219
Спорт Новини Ужгорода

Підопічні Сергія Реброва "наклепали" ужгородцям шість "сухих" голів.

"Динамо" розгромив "Говерлу" з рахунком 6:

Київське "Динамо" присоромило ужгородську "Говерлу" у 22-му турі чемпіонату України. 6 голів забили "біло-сині" гостям, яким довелося виставити резервістів через заборону "Динамо" грати у цьому матчі своїм орендованим гравцям. А це 9 футболістів,повідомляє ТСН.

Вже за півгодини на табло "Олімпійського" горіло 4:0. Дублі оформили Кравець та Ярмоленко. Хоча перший гол Андрій - це більше автогол Іллі Глушицького, але його записали на динамівця. А другий "Ярмола" забив з пенальті, призначений за гру рукою Акакпо.

До перерви ще відзначився Сидорчук з легкої ноги Кравця. А після Артем міг оформлювати хет-трик, але врятував Бабенко. Останнім у воротах "Говерли" залишив свій слід Теодорчик, якому асистував Гусєв.

Матч "біло-сині" догравали вдесятьох. Даніло Сілва травмувався, але замін у Сергія Реброва вже не було. У киян тепер 56 очок. На 6 менше у "Дніпра", який наразі другий і на 8 - у "Шахтаря". Однак "гірники" ще не зіграли свій матч туру. 10 травня динамівці зіграють проти донецького "Металурга".

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber