1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Тячівські спортсмени підкорюють вершини з хортингу ММА / ФОТО

197
Спорт Новини Тячева

Вихованці майстра спорту з хортингу Михайла Бучака взяли участь і показали вагомі результати у різного роду змаганнях та чемпіонатах із змішаних єдиноборств.

Тячівські хортингісти удосконалюють свою майстерність і проявляють себе дедалі успішніше,  ними зацікавились федерації WWFC та ММА. І в цьому році були запрошені до участі на відомих кубках України та світу.

Неабияк порадувала результатами наша команда на кубку України Західного регіону, який проходив у Тячеві, де здобула перше командне місце. Окрім цього були ще ряд успішних виступів на інших чемпіонатах та різного роду змаганнях, які проводились як на території нашої країни так і за її межами.

Займаючись даним видом спорту, всі вихованці  загартовують у собі неабияку витримку, силу волі та характер, що так потрібні не лише на рингу,  а й у повсякденному житті. Варто зазначити. що неабияке зацікавлення проявляють до змішаних єдиноборств і дівчата. Юні спортсменки запевняють, що у сьогоднішньому світі жінка повинна уміти і знати постояти за себе тоді, коли трапляються ситуації фізичного насилля.

Читайте також: