1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Виноградові проходять футбольні змагання за міжнародними футзальними правилами / ВІДЕО

25.04.2015 17:29 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Тут стартував чемпіонат міста з міні-футболу.10 команд сьогодні вийшли на спортмайданчик місцевої ЗОШ №8, де відбулося урочисте відкриття і пройдуть усі матчі першості.

Тут стартував чемпіонат міста з міні-футболу.10 команд сьогодні вийшли на спортмайданчик місцевої ЗОШ №8, де відбулося урочисте відкриття і пройдуть усі матчі першості.

Як повідомив Голосу Карпат керівник районної федерації міні-футболу Олег Більда, на цей рік заплановано чотири етапи змагань у цьому виді спорту. Перший, міський чемпіонат, щойно розпочався. Він проходить за найбільш демократичною круговою системою і триватиме понад два місяці.

Після чемпіонату будуть ще два традиційні турніри на кубок Г.Розенталя та кубок «Голосу Карпат». І на завершальному, четвертому етапі, за супер-кубок позмагаються переможці трьох попередніх турнірів.

"

 

Особливість цьогорічних змагань з міні-футболу полягає тому, що вперше вони проводяться за міжнародними футзальними правилами,- каже Олег Більда.- Суддівство буде жорстким, аби убезпечити гравців від травм. Для цього для обслуговування матчів чемпіонату запрошена група кваліфікованих суддів з Мукачева на чолі з арбітром ФІФА Сергієм Дрибужаном".

Новинкою міні-футбольної першості стало й те, що участь у ній наразі беруть тільки аматори. Серед новачків-команд – JJ-2, сформована із запасників основного складу JJ. У сьогоднішньому турі чемпіонату першими на поле вийшли команди Тиса і Легіон. Після них зіграють Сатурн-Піонер, JJ-2 – Енергія, Винград-Королево, Аматор-JJ.

І так по 5 ігор 9 субот поспіль. Любителі футболу матимуть чудову нагоду зарядитися адреналіном, спостерігаючи за цікавими футбольними поєдинками.

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська