1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Зарічани отримали Суперкубок Іршавського району з футболу / ФОТО

380
Спорт Новини Іршави

Вчора, 19 квітня, на Іршавському стадіоні «Авангард» минулорічні чемпіони району ФК «Арданово» та зимові чемпіони ФК «Заріччя» позмагались за взяття Суперкубка району.

Перед початком матчу учасники всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять футбольного судді Євгена Поповича та футбольного коментатора Івана Химича, які незадовго до головної футбольної події району пішли з життя.

З перших хвилин зустрічі на футбольному полі обидві команди пішли на штурм воріт суперника і мали можливість для взяття воріт, але в останню мить воротарі чи футбольна фортуна суперників не дала можливість відкрити рахунок.

В середині першої половини матчу арданівці дещо посилили штурм воріт суперника, взявши ініціативу, що і привело до бажаного результату 1:0 на їх користь. Швидко оговтавшись ближче до закінчення першої половини зарічани вийшли вперед з рахунком 2:1.

Друга половина пройшла майже під повним контролем зарічан, серйозне протистояння переросло у відповідну перевагу 4:1. Наприкінці матчу арданівці скоротили розрив, забивши другий гол у ворота суперників.

Отже, із завершальним рахунком 4:2 переможцем став ФК «Заріччя». Відповідно до результатів переможці та призери нагороджені медалями, грамотами та кубком сектору молоді і спорту та районної федерації футболу. Нагородили футболістів завідувач сектору молоді та спорту Андрій Данканич, голова Федерації Василь Попович і його заступник Іван Палінчак.

Читайте також: