1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Марафонець з Тячева представив Україну на забігу в Барселоні

336
Спорт Новини Тячева

Відомий тячівський марафонець, депутат районної ради та приватний підприємець Андрій Терп’як представив Україну на черговому марафонському забігу

Спортсмен долав дистанцію вже традиційно з синьо-жовтим прапором на спині.

Для спортсмена мати з собою прапор рідної держави – не просто гордість. Це і його особистий своєрідний вклад у популяризацію всього українського - пише Тyachivnews.

"Європа живе своїм спокійним і розміреним життям, і вона ще до кінця не усвідомлює, яка небезпечна агресія з боку Росії наноситься у самісінькому центрі Європи нашій незалежній державі Україна. Тому ми повинні постійно нагадувати про себе, як народ, що має мати гідне місце у європейській спільноті", - каже Андрій Терп’як.

У барселонському марафоні, що став 37 –м за своїм рахунком у цьому місті, 50-ти річний тячівський спортсмен покращив свій особистий результат. І подолав 42 км дистанцію під номером 4744 за 3 години 18 хвилин, що є непоганим здобутком серед більш як 15- ти тисячі бігунів з рідних країн світу.

Марафон стартував о 8:30 ранку на міській площі при сонячній весняній погоді. Цікавим був маршрут забігу, який полягав через мальовничі місця та історичні пам’ятки Барселони.

Пробігти таку складну дистанцію тячівському марафонцю допомагає наполеглива підготовка. Андрій Терп’як веде активний спосіб життя і щоденно тренується на біговій доріжці в домашньому спортзалі та на міському стадіоні.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber