1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закарпатці стали першими по греко-римській боротьбі в Чемпіонаті України

466
Спорт Новини Тячева

3-5 квітня в м. Жмеринка відбувся Чемпіонат України (західна зона) з греко-римської боротьби серед кадетів 1998-1999 років народження. Закарпатські спортсмени гідно представили область на змаганнях.

Закарпатці стали першими по греко-римській боротьбі в Чемпіонаті України

Закарпатська команда посіла 1 місце, набравши 94 залікові очки. Другими були спортсмени з Вінничини (88 балів), третіми – команда Рівненської області (55 очок), повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

У числі переможців та призерів є, зокрема, і  вихованці відділення греко-римської боротьби Тячівської ДЮСШ. Вони повернулись з такими результатами:

ІІ місце у ваговій категорії 42 кг – Микола Переганя

ІІІ місце у ваговій категорії 46 кг – Роман Фіцай

ІІ місце у ваговій категорії 50 кг – Володимир Гусар

ІІ місце у ваговій категорії 58 кг – Іван Візичканич

ІІ місце у ваговій категорії 63 кг – Василь Крайниковський

ІІ місце у ваговій категорії 85 кг – Едуард Бердар

І місце у ваговій категорії  100 кг – Ерік Бало.

"Без сумніву греко-римська боротьба для Закарпаття є одним із найрезультативніших видів спорту. Управління молоді та спорту спільно з фахівцями намагається створювати належні умови для занять спортсменів. Окрім Ужгорода секції з’являються і в районних центрах. Деякі райони вже показують нам справжніх чемпіонів. Сподіваюся, Закарпаття незабаром матиме визнаних не лише Україною кращих спортсменів з греко-римської боротьби", - ділиться начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Денис Ман.

Бронзовим призером у своїй ваговій категорії став закарпатець Довжан Ілля. Друге місце та срібну нагороду виборов Мотринець Владислав. Найкращими в різних вагових категоріях стали також спортсмени Ярослав Пекар, Дмитро Гардубей та Михайло Чмир.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber